Klankbordsessie samenwerking VYN & VYSN

De Vereniging Yogascholen Nederland en Vereniging Yogadocenten Nederland verkennen hoe ze als één vereniging de krachten kunnen bundelen richting een verenigde yogacommunity die sterk staat in Nederland. De beide verenigingen willen de kracht van yoga samen verder brengen en een toekomst bouwen waarin iedere yogadocent, yogaondernemer en yogaschool zich ondersteund en vertegenwoordigd voelt. Op die manier wordt yoga met één heldere stem in Nederland vertegenwoordigd.

 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VYN op 25 mei jl. kregen we als werkgroep Samenwerking het vertrouwen van de leden om door te gaan met het proces om de samenwerking verder te onderzoeken. Daar zijn we blij mee! Omdat we het belangrijk vinden dat ieder lid diens mening kan laten horen, nodigen we je graag uit voor deze eerste online klankbordsessie op 27 september.

 

Klankbordsessie diensten en lidmaatschap 

Deze online sessie van ± 1 anderhalf uur gaat over de diensten en lidmaatschap, en hoe we deze het beste kunnen verwoorden. Daarop ontvangen we graag jouw feedback! Onze vraag is daarom: zou jij willen meedoen aan deze klankbordsessie? Mail naar samenwerking@yoganederland.nl, dan ontvang je de link naar de bijeenkomst. 

 

We kijken ernaar uit om samen met jou deze inspirerende en verbindende reis te maken!

 

Met vriendelijke groet,

 

Dorien, Ilse, Inge, Manon, Yolande

werkgroep Samenwerking

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.