Nieuwe Leden Avond

Het bestuur van de VYN heet nieuwe leden van harte welkom bij onze bijzondere community van yogadocenten & -instructeurs. Om hen officieel te verwelkomen en je meer inzicht te geven in de voordelen en mogelijkheden van onze vereniging, nodigen we hen van harte uit voor onze 'Nieuwe Leden Avond’. Dit online-evenement vindt plaats op 29 februari om 20.00 uur. Via deze link kom je in de meeting >

 

Tijdens deze virtuele bijeenkomst willen ze graag met hen kennismaken, en hen de gelegenheid bieden om vragen te stellen, ervaringen te delen en ons te inspireren. Of je nu net begint als yogadocent of -instructeur, of al jarenlange ervaring hebt: jouw bijdrage aan onze vereniging is waardevol.

 

Tijdens deze bijeenkomst geeft het bestuur van de VYN je een blik achter de schermen. Nieuwe leden ontdekken hoe onze organisatie in elkaar zit, leren wie wat doet, en ontdekken bij wie je terecht kunt met welke vragen. We nemen de tijd om de structuur van de VYN uit te leggen, vanuit welke visie we werken en hoe we als community elkaar versterken. 

 

Het bestuur kijkt ernaar uit om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en samen te werken aan een bloeiende yogacommunity.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.