skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga

Hatha – Raja Yoga vervolgopleiding

Hatha - Raja Yoga vervolgopleiding

• start 3 februari

Vanuit de vraag van deelnemers naar meer verdieping en ondersteuning ná hun opleiding ontstond de opzet van een vervolgopleiding. Hierin staan intensiteit en eigen beoefening centraal, die ook ten goede komen aan de wezenlijke kwaliteit van ‘yoga les geven’.

De nadruk in de bijeenkomsten komt te liggen op het ontwikkelen van een specifiek ademproces (pranayama) en de toestand, waarin het bewustzijn loskomt van de zintuigelijke afleidingen (pratyahara). Hier ligt dan ook de weg open naar wezenlijke concentratie, meditatie en samadhi, ook wel samyama genoemd.

Door de transformatie van bewustzijn, die het doel is van rajayoga, wordt het diepzinnige mysterie van het leven geopenbaard. Wanneer je steeds intenser jouw yoga beoefent, wordt het lichaam als een doorschijnend kristal en de ziel uitgezuiverd van alle grofheid. Zo wordt die laag van bewustzijn bereikt, waardoor fijnere toestanden van zijn worden beleefd.

Handige informatie

Waar: De Blikopener Yoga-opleidingen, LeoXIIIstraat 55, 5046 KH Tilburg
Wanneer: Er zijn 8 bijeenkomsten: 3 feb, 17 maart, 14 april, 19 mei, 30 juni, 29 sep, 3 nov en 1 dec 2017 van 11 – 15 uur.
Wie: 
Hans ‘t Hart
Kosten: € 500,- (inclusief dictaten en 8 extra yogalessen)

Bijscholingspunten VYN: 28

Meer informatie

De opleiding is bedoeld voor mensen die een erkende 4-jarige opleiding hebben afgerond. Het is ook mogelijk om de hatha yogales, voorafgaand aan de opleidingsles, te volgen.

Info/ contact:  Hans ’t Hart/ Natasja de Senerpont Domis

0135356137 en www.blikopener.info

Dorien

Geeft les in plaats(en):

Back To Top

Send this to a friend