skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga

Symposium “Ont-worden om te worden wie je bent”

Symposium “Ont-worden om te worden wie je bent, begeleiding van mensen in de veranderende beleving van het lichaam bij kanker naar een geleefde spiritualiteit”

Docenten: William Yang, Maike Knispel,

Adres: De Hemel/Commanderie van St. Jan

Wanneer: 14 mei 2019, 10.00-17.30 uur.

Registratiekosten: 160 euro (geen btw)

Punten: VYN 5 punten als bijscholing

Info: Er hoeft niets te worden meegenomen

Contact: Opgave via http://www.williamyangfoundation.nl/symposium/, informatie via WYF@congreslink.nl of tel. 06-22311630

Korte omschrijving: In november 2018 promoveerde William Yang op het proefschrift met als titel: BEGRENSD EN ONTGRENSD, paradoxen in de veranderende beleving van het lichaam bij kanker en een geleefde spiritualiteit. De William Yang Foundation biedt een symposium aan waarin een praktische vertaling wordt gegeven van de theorie die in het proefschrift is uitgewerkt. De nadruk ligt op het versterken van het “gezonde stuk ”, in de mens, zijn/haar spirituele veerkracht en vitaliteit. Daarom heet het symposium Ont-worden om te worden wie je bent, begeleiding van mensen in de veranderende beleving van het lichaam bij kanker naar een geleefde spiritualiteit. Ook wordt een boek door Ton Staps en William Yang met dezelfde titel als het symposium gepresenteerd. Het symposium wordt aangeboden aan yogadocenten, hapto-therapeuten, psychologen, geestelijk verzorgenden en anderen die betrokken zijn bij de begeleiding van mensen met levensbedreigende aandoeningen.

Geef een reactie

Back To Top

Send this to a friend