skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga

Yoga en NLP

Yoga en NLP

• 11 maart

“Yoga ontstaat als al je interpretaties tot rust komen en je weer ziet wat echt is in plaats van wat je denkt te zien” Bovenstaande zin zegt alles waar deze bijscholing dag over zal gaan.

We gaan op een speelse manier door middel van een aantal technieken zelf ervaren hoe interpretaties ontstaan, waar ze worden gemaakt. Tevens wordt door theoretische kennis zichtbaar gemaakt welke fysieke, fysiologische en energetische systemen bijdragen aan het ontstaan van interpretaties en het in stand houden van de interpretaties.

Ook ben je als Yoga docent bezig om een bewustwordingsproces bij de cursisten op gang te brengen en de cursist daarin te begeleiden. Daarin is het ook van belang om je bewust te zijn van je eigen interpretaties en die van de cursist. Al in dit kleine stukje spelen allerlei interpretaties een rol, je fysieke interpretaties maar ook je emotionele interpretaties. Uitgaande van het feit dat interpretaties altijd gevormd zijn door je bewustzijn en dit bewustzijn is weer gevormd door missie, visie, overtuigingen, waarden en normen speelt er heel veel mee bij het maken van je interpretaties.

Handige informatie

Wie: Daphne van Lunzen
Waar: Centrum Zweiersdal, Weverstraat 65, 6862 BX Oosterbeek
Kosten: € 92,50 exclusief 21% btw

Bijscholingspunten VYN: 5

Meer informatie

Info/opgave www.zweiersdal.nl/bijscholing-yogadocent

Organisatie Lea Vos en Conny de Jong 06 42315757

Back To Top

Send this to a friend