skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga

Yoga en props

Yoga en props

Zaterdag 9 juni in Weesp

Welke ‘props’ kun je in je gewone yogales goed gebruiken? We gaan deze dag yogales ervaren met blokken, strips, bandjes, enzovoorts.  Op zorgvuldige wijze krijg je uitgelegd wat je waarvoor kunt gebruiken en je oefent met de ‘props’.

Elk lichaam is anders, niet elke arm is even lang, niet ieder gewricht heeft dezelfde ruimte, niet iedere spier is even soepel en krachtig. Het is fijn als je als yogadocent ondersteuning kan aanreiken in de vorm van deze ‘props’ zodat een cursist de houding voor hem/haar optimaal kan uitvoeren.

Props helpen om te leren voelen, te ontspannen en een asana  optimaal uit te voeren. Optimaal in de zin van dat je de uitlijning van een asana ondersteunt en daardoor de werking van een asana beter kunt voelen en vooral ook veilig uit kunt voeren.

We gaan onder andere werken met blokken, strips en bandjes maar ook de muur en je handen. Je krijgt ook het inzicht dat je met weinig investeringen al heel veel kunt aanbieden. Juist in een gewone yogales kunnen minimale hulpmiddelen al een enorme welkome aanvulling zijn. Het geeft verdieping en variatie aan je lessen. Het geeft inzicht aan je leerlingen.

Handige informatie
Wie:
 Isolde Zandee
Waar: Samsara Weesp, Yogacentrum Today, Achtergracht 16a, Weesp
Wanneer: zaterdag 9 juni 2018 van 11.00 – 18.00 uur
Kosten: € 90

Bijscholingspunten VYN: 5 punten

Meer informatie
http://samsara.nl/props-de-hatha-yoga/ femke@samsara.nl / M 06-22284434
Aanmelden: info@samsara.nl of via inschrijfformulier op de website

Geef een reactie

Back To Top

Send this to a friend