Logo VYN

Logo VYN

Ben je VYN-lid? Neem dan ons logo op als keurmerk in je advertenties of op je website!

 

Het VYN-logo is een erkenning om trots op te zijn. Met dit logo maak je een goede eerste indruk, schep je vertrouwen en vergroot je je herkenbaarheid bij jouw klanten. Bovendien kun je zo laten zien waar jij voor staat: kwaliteitsyoga.  

 

Downloads 

voor VYN-leden

     

Voor vormgevers

> download 200 uurslogo (kleur) (wit) (zwart)

       

> download VYN Logo-kit

> download 500 uurslogo (kleur) (wit) (zwart)

 

> download Beschrijving VYN-Huisstijl

> download logo VYN (kleur) (wit) (zwart)

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe zet ik het logo op mijn website?

Je plaatst het logo van de VYN als png-afbeelding op je website. Het makkelijkste is in de footer (het deel onderaan een webpagina die over alle pagina's van een website te zien is met dezelfde inhoud), bijvoorbeeld direct bij je contactgegevens. 

 

Elke website werkt op een andere manier, maar hieronder vind je enkele handleidingen hoe je afbeeldingen op je website plaatst:

 

 

Hoe zet ik het logo op sociale media?

Je kunt het logo op verschillende manieren op sociale media inzetten:

  • voeg het logo toe aan je omslagfoto
  • maak een post waarom je lid bent, en gebruik daarvoor het logo
  • voeg een link naar je website toe aan je profiel

 

TIP: gebruik Canva om eenvoudig content te maken voor je socialmediakanalen. 

 

Meer over je bedrijfsgegevens op Facebook en Instagram

 

 

Hoe zet ik het logo op folders of visitekaartjes?

Er bestaan diverse digitale bestanden van het beeldmerk: png-bestanden zijn geschikt voor de website, jpg-bestanden heb je nodig voor grote formaten en drukwerk zoals visitekaartjes. We hebben hier alleen png-bestanden neergezet, maar heb je heb je een ander bestandstype (eps vector) nodig? Neem dan contact op via pr@yoganederland.nl. Wij helpen graag!

 

 

Wie mag het logo gebruiken?

Alleen yogadocenten en -instructeurs die lid zijn van de VYN zijn gemachtigd het beeldmerk te voeren. Je mag het logo gebruiken op je website, briefpapier, koffiebekers, visitekaartjes, (raam)stickers, enzovoort.

 

Onrechtmatig gebruik van de logo's van de VYN heeft juridische consequenties.

 

N.B. Het logo is een merk is van onze vereniging dat exclusief gebruikt mag worden door onze vereniging en haar leden. Dit merk is tevens beschermd onder het Benelux Verdrag inzake Intellectuele Eigendom. Gebruik het logo dus alleen in die situaties die gekoppeld zijn aan jouw persoonlijke lidmaatschap van de VYN. Denk daarbij aan een folder, briefhoofd, beschrijving op je website of rekeningen.

 

Mocht je als docent aangesloten zijn bij een (yoga)centrum met meerdere docenten, dan kan dat centrum op geen enkele manier gebruik maken van het logo, behalve bij de beschrijving van jou, als docent, waar je aangeeft lid te zijn van de VYN.

 

Het logo mag alleen gebruikt worden bij de persoonlijke gegevens van de docent. Niet bij opleidingen die aangeboden worden, behalve waar het een door de VYN erkende opleiding tot yogadocent betreft.

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.