Logo VYN

Logo VYN

Ben je VYN-lid? Neem dan ons logo op als keurmerk in je advertenties of op je website!

 

Het VYN-logo is een erkenning om trots op te zijn. Met dit logo maak je een goede eerste indruk, schep je vertrouwen en vergroot je je herkenbaarheid bij jouw klanten. Bovendien kun je zo laten zien waar jij voor staat: kwaliteitsyoga.  

 

Downloads 

 

voor VYN-leden

     

Voor vormgevers

> download 200 uurslogo (kleur) (wit) (zwart)

       

> download VYN Logo-kit

> download 500 uurslogo (kleur) (wit) (zwart)

 

> download Beschrijving VYN-Huisstijl

> download logo VYN (kleur) (wit) (zwart)

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe zet ik het logo op mijn website?

Je plaatst het logo van de VYN als afbeelding op je website. Het makkelijkste is in de footer (het deel onderaan een webpagina die over alle pagina's van een website te zien is met dezelfde inhoud), bijvoorbeeld direct bij je contactgegevens. Maar het kan natuurlijk ook op je homepage als losse afbeelding.

 

Elke website werkt op een andere manier, maar hieronder vind je enkele handleidingen hoe je afbeeldingen op je website plaatst:

 

 

Hoe gebruik ik het logo op sociale media?

Je kunt het logo op verschillende manieren op sociale media inzetten:

  • voeg het logo toe aan je omslagfoto op Facebook of Twitter
  • voeg een link naar je website toe aan de biografie van je profielpagina
  • maak een post waarom je lid bent, en gebruik daarvoor het logo

 Meer over je bedrijfsgegevens op Facebook en Instagram

 

TIP: gebruik Canva om eenvoudig content te maken voor je socialmediakanalen. 

 

Hoe zet ik het logo op folders of visitekaartjes?

Er bestaan diverse digitale bestanden van het beeldmerk: png-bestanden zijn geschikt voor de website, jpg-bestanden heb je nodig voor grote formaten en drukwerk zoals visitekaartjes. We hebben hier alleen png-bestanden neergezet, maar heb je heb je een ander bestandstype (eps vector) nodig? Neem dan contact op via pr@yoganederland.nl. Wij helpen graag!

 

 

Wie mag het logo gebruiken?

Het logo van de VYN is persoonsgebonden en erkent de kwaliteit van het docentschap in het geven van yogalessen door het verenigingslid. Dat betekent dat alleen yogadocenten en -instructeurs die lid zijn van de VYN het logo mogen voeren.

 

Je mag het logo gebruiken op je website, briefpapier, facturen, visitekaartjes, (raam)stickers, enzovoort. Mocht je zijn aangesloten zijn bij een (yoga)centrum met docenten die geen lid zijn, wees dan nauwkeurig in waar je het logo inzet. Bijvoorbeeld wel op de pagina met jouw persoonlijke gegevens, maar niet op de algemene homepage van het (yoga)centrum. Het logo is immers persoonsgebonden en staat voor jouw erkende persoonlijke kwaliteit.

 

Onrechtmatig gebruik van de logo's van de VYN heeft juridische consequenties. Het logo is een merk is van onze vereniging dat exclusief gebruikt mag worden door onze vereniging en haar leden. Dit merk is beschermd onder het Benelux Verdrag inzake Intellectuele Eigendom.

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.