Praktische informatie

Locatie

Hotel & Congrescentrum Mennorode

Apeldoornseweg 185
8075 RJ Elspeet
05 77 - 49 81 11
info@mennorode.nl 

www.mennorode.nl

 

Plattegrond van de locatie

 

Eten en drinken

Koffie, thee, kleine snacks en water worden verzorgd. De maaltijden (lunch op zaterdag en zondag, diner op vrijdag) zijn vegetarisch.

 

Vervoer

Carpoolen van en naar Mennorode

Voor wie graag mee zou willen rijden óf voor wie een auto heeft en graag mensen mee wil nemen: voor de vrijdag kun je deze link gebruiken, voor de zaterdag deze link.

 

Pendelbus station Nunspeet

Voor wie met de trein komt: op vrijdag 12 mei staat er om 9.20 uur op station Nunspeet een gratis pendelbusje klaar voor vervoer naar de festival locatie. Op zaterdag 13 mei staat het busje om 8.20 uur en om 10.20 uur klaar op station Nunspeet om je te vervoeren. De tijden dat de bus terug rijdt naar station Nunspeet aan het eind van de dagen worden vermeld op het festival. Geef het aan de festivalcommissie door als je hiervan gebruik wilt maken.  

 

Contact met de festivalcommissie

Stel je vragen over het VYN Festival '23 aan de festivalcommissie. Zij zijn te bereiken via festival@yoganederland.nl.

 

Overige vragen kun je stellen via info@yoganederland.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.