Duizend wegen, één Thuis

DUIZEND WEGEN, ÉÉN THUIS

Catherine Vandepitte

Zaterdagochtend 11.00 – 13.00 uur

 

Catherine: “Yoga helpt je om één te worden. Als je interne conflicten stoppen, als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie met elkaar gekomen zijn, ben je een yogi. Een yogi is niet alleen één met zichzelf maar ook met de totaliteit. De discriminatie is verdwenen. Je raakt het diepe geluk aan dat in ieder van ons aanwezig is. Er zijn vele spirituele stromingen en de Yoga wereld kent ook vele facetten. We gaan kijken of die stromingen gescheiden van elkaar zijn of ze ons leiden naar dezelfde plek. We gaan kijken naar de diepere laag en ontdekken wat ons verbindt en hoe helend dat is. In deze workshop, wil ik een tipje van de sluier oplichten. Door middel van uitleg en met oefeningen uit Hatha Yoga, Tibetaanse Yoga en een introductie over Tattwa Shuddhi (meditatie) neem ik je op reis richting ‘Thuis’.”


Catherine Vandepitte
Catherine kwam op haar 20ste in aanraking met yoga. In 1995 studeerde ze af bij de Stichting Yoga en Vedanta en in 2006 in Yogic Studies I bij Satyananda Yoga. Catherine verdiepte zich in de therapeutische aspecten van yoga en (Zen)meditatie. Sinds 2009 na een retraite met Thich Nhat Hanh volgt ze retraites en trainingen bij Zenmeester Cuong Lu. 

 

Meer informatie: www.debinnenplaats.net

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.