Een soepele rug met Chi Flow Yoga

Een soepele rug met Chi Flow Yoga

John Tumulero

Vrijdagmiddag 15.00 – 17.00 uur

In deze workshop krijg je handvatten en inspiratie om een Chi Flow Yogales te geven die een positieve werking heeft op de wervelkolom en schoudergordel. Door de keuze van het herhalend bewegen en de soort beweging wordt de smering (synoviaal vocht) gestimuleerd. Verder zijn de oefeningen versoepelend en tegelijk ook versterkend op zowel de houdings- als bewegingsspieren.

Chi Flow Yoga beoogt vanuit de yogasutra’s het ‘stilleggen van de wervelingen van de geest’, wat lichaam en geest tot rust brengt. Deze rust heeft een harmoniserende werking op het zenuwstelsel, hormonen en ontstekingsreacties. Bovendien wordt het lichaam op een milde en vriendelijke wijze uitgenodigd om in beweging te komen.

In deze workshop krijg je  Chi Flow sessie speciaal voor de wervelkolom en schoudergordel. Je leert diverse dynamische Chi Flow asana’s en we gaan ook Chi Power Flow Yoga doen.

Je krijgt een hand-out en filmpje zodat je de serie goed aan kunt leren.

 

John Tumulero (1964) heeft zijn eerste yoga opleiding gevolgd in Sittard bij Yoga opleidingen Limburg. Hierna volgde John nog vele scholingen op het gebied van yoga, meditatie en natuurgeneeskunde. Naast yogadocent is hij o.a. natuurgeneeskundig therapeut, shiatsutherapeut en mindfulness based cognitive therapy trainer. John is boeddhist en zijn mission statement is yoga bereikbaar maken voor iedereen. Hij geeft les aan vrijwel alle doelgroepen. Samen met zijn partner Daisy Klinkers is John directeur van Yogaroots Parkstad, een VYN erkende yogadocentenopleiding. Ze hebben een zoontje met de naam “Jayden” (= dankbaar).

www.opleidingyogadocent.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.