Kinderyoga

KINDERYOGA SPELENDERWIJS JE KRACHT EN BALANS VINDEN MET YOGA!

Helen Purperhart

Vrijdagochtend 11.00 – 13.00 uur

 

Tijdens deze kinderyoga workshop krijg je inspiratie hoe je op een speelse manier yoga geeft aan kinderen en wat daar allemaal bij komt kijken. Je leert hoe je een kinderyogales opbouwt en welke lesonderdelen geschikt zijn voor kinderen en hoe je ze aanbiedt. Spelenderwijs passeren de oefeningen in verhaalvorm de revue. Je beleeft een yoga avontuur waarin je gaat bewegen, ontdekken, ontspannen en fantaseren. Je leert hoe je met kinderen op een laagdrempelige manier over de yogaleefregels kan praten.


Hoe mooi is het om kinderen door yoga zichzelf te laten ontdekken. Zodat ze weten hoe ze in elkaar zitten en hoe hun lijf werkt. Als ze dat weten, kunnen ze er ook iets aan doen als ze zich stijf, angstig, druk of sloom voelen.


Helen Purperhart
De kinderyoga workshop wordt gegeven door Helen Purperhart. Helen is bekend door haar vernieuwende manier om kinderyoga gestalte te geven. Ze heeft haar eigen methode ontwikkeld en nodigt je graag uit om het kind in jezelf te (her)ontdekken. Het is haar missie om je te inspireren om op je eigen wijze kinderyoga in de samenleving te brengen.

 

Meer informatie: www.kinderyoga.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.