Klank-Ligconcert

THE SOUND OF SILENCE, KLANKLIG CONCERT

Irene Pool

Vrijdagavond 20.00 – 21.30 uur

 

Irene: “Klank als heilzame kracht, alles is frequentie en vibratie in beweging! Ieder orgaan, ieder botje en iedere cel in ons lichaam is frequentie en vibratie. Ons Lichaam is bijzonder intelligent en weet precies welke frequenties het nodig heeft om weer in balans te komen.

Een klank-ligconcert is een universeel Klankenbad van 90 minuten. Instrumenten uit alle delen van de wereld worden bespeeld, in combinatie met Zielenzang. Het klankconcert is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, en voltrekt zich in flow. Via een korte inleiding worden we meegenomen in een diepe ontspanning.”

 

Comfortabel liggend op een matje, ervaar je dit zorgvuldig opgebouwde veld van harmonieuze frequenties en vibraties, en maak je jouw eigen unieke innerlijke reis. Waar de geest stil wordt en het hart vredig, is ruimte voor verwondering, healing en het ‘Zijn in onverdeelde aandacht’. Neem een comfortabel matje, deken en kussentje mee en laat je verrassen!


Irene Pool
Irene is oprichtster van The Sound of Silence, en heeft zich gespecialiseerd in Klank-healing, traditionele Chinese gezondheidskunde, Tao-healing en Tao kalligrafie. Ze is een gecertificeerd master teacher van de Tao Academy. In haar praktijk geeft ze (klank) behandelingen op maat, workshops, trainingen en klankconcerten in binnen- en buitenland.

 

Meer informatie: www.thesoundofsilence.solutions

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.