Mantra meezing

MANTRA MEEZING

Mariëtte en Erik Wijma

Vrijdagavond 20.00 – 21.30 uur

 

“De naam zegt het al: fijn zingen met elkaar. We hebben diverse mantra’s uit alle windstreken van de wereld in ons repertoire. Oude en nieuwe woorden die we samen zingen. De herhaling, de trilling van stem, gitaar en drum maken de energie. Zingen als meditatie. In verbinding met jezelf en met de anderen in de groep. Steeds zijn ook wij weer verrast wat voor moois het ons en de ‘meezingers’ brengt: ontspanning, heling, dankbaarheid en plezier!


We zingen altijd in een kring en nemen de teksten voor je mee. Jij hoeft alleen maar jezelf en je stem mee te brengen. Als je een drum hebt en het leuk vindt om mee te drummen, neem ‘m dan mee. En... niet kunnen zingen bestaat niet, iedereen is hoorbaar welkom! Dus doe mee en laat je hart zingen!” nodigen Mariëtte en Erik uit.

 

Mariëtte en Erik Wijma
Erik: “Wij zijn Mariëtte en Erik en we verbinden graag door muziek, akoestisch en vanuit ons hart. We zingen graag met en voor anderen en dit doen we in de vorm van ceremonies, huiskamerconcerten, cirkels en bij het kampvuur. Muziek maken wij vanuit ons gevoel en dit delen we graag met anderen!”

 

Meer informatie staat op: www.vlamkracht.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.