Persoonlijke natuurmandala maken

PERSOONLIJKE NATUURMANDALA MAKEN

Anke Wijnja

Vrijdagmiddag 15.30 – 17.30 uur

 

Volgens Anke staan wij niet los van de natuur, maar zijn er onderdeel van. Anke: “Ze is om ons heen en in onszelf. De natuur leeft, net als wij. En daarin heeft ze ons zoveel te leren. Niet zozeer vanuit ons denken, maar vooral als je
je ermee verbindt vanuit je hart en je intuïtie.” 

 

In deze buitensessie nodigt Anke je uit om middels oefeningen en ervaringen vanuit je intuïtie de natuurlijke wereld om je heen in je op te nemen. Om op gevoel elementen te ontmoeten en te verzamelen en daar vervolgens stap voor-stap een eigen mandala mee te creëren.” 

 

Het maken van een mandala is een prachtige, eeuwenoude vorm van meditatie-in-beweging. Van creërend mediteren. Door op deze manier met de natuur te werken, kan een diepe verbinding ontstaan tussen jezelf, de elementen die je hebt gekozen en het geheel dat je ermee creëert. Daarnaast ontstaat vaak van nature een dieper inzicht in de onderwerpen waar je nu mee bezig bent.


Anke Wijnja
Anke is Bushcrafter, Mindfulness trainer en natuurcoach in Amsterdam. Ze neemt met veel plezier volwassenen en kinderen mee op ontdekkingstocht. Mindfulness, meditatie en natuur passen voor haar heel goed bij elkaar. In haar sessies zet ze natuur in om makkelijker in het moment te komen, om te helpen verbinden met jezelf en de wereld, het leven, om je heen.

 

Meer informatie: www.thenatureconnection.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.