Raja Yoga

RAJA YOGA, DE KONINKLIJKE WEG

Tom Verlaan

Zaterdagmiddag 15.00 – 17.00 uur

 

Raja Yoga is de meest uitgebreide vorm van Yoga. De basis van deze yoga komt van Patanjali. In de lessen wordt niet alleen aandacht besteed aan de fysieke oefeningen maar ook meditatie en filosofie staat op het programma. Zowel de uitwisseling van ervaringen, de theorie en de daaruit voortvloeiende discussie zorgen voor zelfontwikkeling.


Tom: “Raja Yoga heeft vele gereedschappen om je het fysieke, mentale en causale als één te laten ervaren. In deze workshop beginnen we met enkele lichte fysieke oefeningen, afgestemd om meditatie makkelijker te maken. Tijdens deze fysieke oefeningen zullen we door de aandacht en opmerkzaamheid energetische pulsen kunnen waarnemen. Daarna volgt een geleide meditatie. Dit zal je naar een aparte stilte brengen en je zo je etherische lichaam laten ervaren. Door de uitleg van de oefening in de vorm van een kleine lezing zal duidelijk worden, dat je energie (prana) kan beheersen en toe kan passen. Ik kijk ernaar uit dit met jullie te delen!”


Tom Verlaan
Tom Verlaan (1961) geeft sinds 2001 Raja yogalessen bij Raja Yoga Aalsmeer. Hij heeft sinds 1992 diverse Raja Yoga gerelateerde opleidingen gevolgd en daarnaast ook met veel plezier de sport Tae Kwon Do beoefend (3e dan). De docentenopleiding Raja Yoga van Tom werkt met deelcertificaten en is internationaal erkend. 

 

Meer informatie: www.rajayogaaalsmeer.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.