Restorative Yoga

DE KUNST VAN ONTSPANNEN MET RESTORATIVE YOGA

Diana van der Gaast

Zaterdagmiddag 15.00 – 17.00 uur

 

Diana: “Bij deze van stress herstellende en revitaliserende yogavorm maken we gebruik van bolsters, kussens en dekens als ondersteuning in de poses, zodat je een comfortabele rusthouding aan kunt nemen. De focus ligt op ontspanning en op zachte wijze ruimte maken door middel van poses en adem in onder andere schouders en rug. De ondersteuning van de kussens zorgt ervoor dat er een makkelijke overgave aan ‘niets doen’ kan ontstaan. Restorative Yoga heeft een meditatief karakter. Het is een oefening in mindfulness, een moeiteloze beoefening zonder inspanning en een uitnodiging om de alledaagse druk van presteren en alsmaar doorgaan, los te laten.”


In deze workshop wordt de werking van Restorative Yoga op het parasympatische zenuwstelsel toegelicht, je ontvangt een handout en Diana geeft een Restorative sessie, zodat je zelf de weldaad van diepe ontspanning kunt ervaren. Belangrijk om mee te nemen: yogamat, (hand)doek, 3 hoofdkussentjes, 3 plaids/dekens en een oogmasker, zodat je het voor jezelf optimaal comfortabel kunt maken. Bolsters zijn aanwezig.


Diana van der Gaast
Diana, sinds 1994 yogadocent, is ook mindfulness trainer. Sinds 2012 specialiseert zij zich in Restorative Yoga, waarna haar yogalessen zich zijn gaan kenmerken door een zacht en meditatief karakter. Zij heeft haar eigen methode ontwikkeld: Restorative Yoga & Mindfulness & Ademruimte. Diana geeft jaarlijks zowel live als online een Bijscholing Restorative Yoga Basis & Verdieping voor docenten.

 

Meer informatie: www.yogaflow.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.