Suksma Vyayam

Suksma Vyayam

Liesbeth de Beurs

Vrijdagmiddag 15.00 – 17.00 uur

In de workshop doen we de serie van Suksma Vyayam. De dynamische 'eenvoudige oefeningen' werken niet alleen op specifieke organen maar ook op celniveau.
Door de oprechtheid en één puntige toewijding, opent langzaam het hele lichaam.
Deze Himalaya yoga geeft energie aan het lichaam en harmoniseert het denken.
Basis is geïsoleerde fysieke bewegingen, Pranayama, en concentratie en focus.
De werking is zo krachtig doordat je 'werkt' met het isoleren van de gedachten door te focussen op een specifiek gewricht, spier en chakra. In iedere subtiele oefening werk je met prana, mudra's en bandha’s.
Wanneer je dit met volledige zuivere aandacht doet, opent het hele lichaam. Dan ontwaken de hogere centra en bereiden zo het zenuwstelsel voor op het hanteren van de dynamische energie van Kundalini.

Liesbeth heeft een filmpje gemaakt van de serie en er zijn handboeken.

Contra indicaties: bloeddrukproblemen, constipatie, menstruatie en zwangerschap.

 

Liesbeth de Beurs is leerling van Mata Ji en beoefent de Suksma Vyayam sinds 2007. Zij volgde tussen 2005 en 2009 de Intensieve Yoga Scholing bij Rob Obermeijer. In 2009 richtte Liesbeth Yoga Maarssen op en in 2015 ook opleidingsinstituut Yoga Scholing, die VYN erkent is. Ieder jaar reist ze met een groep of alleen naar India om haar yoga practice te verdiepen. Liesbeth: 'Yoga is overal, maar in de ashram is het makkelijker om alles echt los te laten.

www.yogamaarssen.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.