Vinyasa Yogini Workshop

VINYASA YOGINI WORKSHOP – FLOW IN EEN VROUWENCIRKEL

Anoshe Overington

Zaterdagochtend 11.00 – 13.00 uur

 

Anoshe: “In deze workshop rijgen we de yogahoudingen als kralen van een mala aan elkaar, op het ritme van onze adem. De klas zal toegewijd zijn aan de godin Lakshmi; de beschermster van Amrita, de nectar van het leven en hoe zij relevant kan zijn in ons eigen leven. Door middel van Vinyasa flow en transformatieve oefeningen zal het een invocatie zijn van Lakshmi en in verbinding zijn met de vrouwelijkheid in onszelf. Ook ga je ervaren hoe een yoga klas voor alleen vrouwen als een ritueel kan zijn met zachte sensualiteit, waar je diep verbinding met jezelf legt. In deze cirkel creëren we een veilige plek om als vrouw tijdens de yoga beoefening een laagje harnas te laten wegsmelten.”


Kunnen we in onze kracht staan, maar ook onze unieke vrouwelijke kanten van ontvankelijkheid, liefde en overgave omarmen? Hoe kunnen we ons met onze diepste verlangens verbinden in plaats van slechts doorgaan op wilskracht?


Anoshe Overington
Anoshe beoefent yoga en meditatie sinds 1982. Met haar man Nigam geeft ze Yin yoga & Mindfulness Trainingen, Yogini Vinyasa, bijscholingen, en meditatie trainingen in Doorn. Haar doceren is beïnvloed door meditatie, yoga, de klassieke Chinese geneeskunde, Yin yoga en Taoïsme. Alle leraren die Anoshe heeft gehad, stimuleerden haar om het Pad van Transformatie vanuit vrouwelijkheid te omarmen.


Meer informatie: www.stillnessinyoga.com/nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.