Yoga en seksualiteit

YOGA EN SEKSUALITEIT

Sanne Mees

Vrijdagmiddag 15.30 – 17.30 uur

 

Sanne: “Ik voelde overal tintelingen stromen en ik werd helemaal warm: ik had dit nooit eerder gevoeld en wist meteen dat ik meer wilde ontdekken. Dit was mijn allereerste ervaring met een sacred sexuality practice waarbij ik leerde mijn seksuele energie door mijn lichaam te circuleren. In de jaren daarna heb ik me verder verdiept en gemerkt wat dit deed. Ik ben vrolijker, energieker, krachtiger, voel meer compassie en ervaar diepe liefde voor mezelf. Het is een echt thuiskomen in mijn lijf. En: mijn seksleven is veel leuker!”

 

Sanne neemt je in deze workshop mee op ontdekkingstocht naar jouw eigen seksuele energie. Er worden oefeningen gedaan waarbij je op een veilige en leuke manier in contact kunt komen met deze energie. Je houdt je kleding gewoon aan en alle oefeningen worden solo uitgevoerd. Je krijgt handvatten over hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven en hoe je dit kunt doorgeven aan je cursisten.


Sanne Mees
Sanne is yogadocent en holistisch seks-, liefde- en relatiecoach in opleiding. Ze studeerde in 2020 af bij Samsara met een scriptie over Yoga en Seksualiteit, en studeert nu bij VITATM Coaching. Ze geeft bijscholingen bij Samsara, 1-op-1 yogales en coaching. Sanne: “Ik laat je met lichtheid de diepte in jezelf ervaren”.

 

Meer informatie: www.sannemees.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.