Yoga van de mat af

YOGA VAN DE MAT AF

Johan Noorloos

Vrijdagmiddag 15.30 – 17.30 uur

 

De workshop gaat over zowel de kracht en dynamiek van Vinyasa, alsook over de zachtheid en ontspanning van yin. Daarbij is het vooral een uitnodiging om in iedere houding en in elke beweging zo mindful mogelijk te zijn. Johan zelf noemt het ‘meditatie in beweging’. 

 

Johan: “Ik zie de yogamat als een prachtige metafoor voor het leven zelf. De lessen en inzichten op de yogamat zijn vaak boeiende spiegels. Het confronteert en inspireert. Bijvoorbeeld om de signalen die het lichaam voortdurend geeft te durven voelen en onderkennen. En daar vervolgens naar te handelen. Om grenzen te accepteren en te verleggen waar mogelijk. Om met compassie en liefde naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. En om vooral bewust door te ademen. Uiteindelijk zullen we beseffen dat de daadwerkelijke yogales pas echt begint zodra je van je mat afstapt.”


Johan Noorloos
Johan: “Het geeft ontzettend veel voldoening om te mogen delen met anderen, wat mijzelf zoveel goed heeft gedaan. De Nieuwe Yogaschool is hiervoor een prachtig platform. Met een geweldig team hebben we de mogelijkheid gecreëerd om de kracht en waarde van yoga en meditatie door te geven aan anderen. Door lessen, trainingen en opleidingen. Live en online. Hiervoor ben ik heel dankbaar!”

 

Meer informatie: www.denieuweyogaschool.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.