Healing klankconcert van Irene Pool

Thuiskomen bij het healing-klankconcert van Irene Pool

 

Liggend op mijn yogamatje met mijn hoofd gericht naar de verschillende instrumenten, leg ik mijzelf neer, ondersteund door de grond, Moeder Aarde, onder mij. De klankschalen en belletjes worden aangeslagen op verschillende plekken zodat er een cirkel van verbinding ontstaat. De bedding aan gedragenheid is voelbaar. Mezelf toestemming gegeven om deze zielenreis te mogen beleven. En het was me een reis!

 

De trillingen brachten mij op verschillende oorden: aangename plekken, warme liefdevolle plaatsen, maar ook kille, donkere en duistere delen. De verschillende instrumenten met ieder hun eigen unieke tonen resoneerden met het grote veld in mij en met elkaar. Irene en haar zielenmaatje zongen prachtige zielsklanken die mij het gevoel gaven thuis te komen. Ik voelde de herinnering aan de grote verbondenheid met Moeder Aarde en dat we haar mogen eren in al haar facetten en dat al deze kwaliteiten ook in onszelf aanwezig zijn. Dit bracht ontroering, dankbaarheid en een diepe kracht in mij naar boven.

 

Een bijzondere helende reis van thuiskomen in het grote Licht, die gedragen wordt door liefde en licht van grote veld in en om ons heen.

 

 

Alberta van der Heide

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.