evaluatieformulier

Evaluatieverslag professionele ontwikkeling leden

 

 

Elk VYN-lid spant zich in om blijvend te werken aan professionele ontwikkeling als erkend Yogadocent (200 uur) of erkend Yogadocent (500 uur). Alleen op die manier kunnen we kwaliteitsyoga blijven garanderen.

 

Voor het behouden van je VYN-erkenning maakten we de afspraak dat je één keer in de drie jaar verslag doet van activiteiten, die je hebt ondernomen om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Volgens de VYN-afspraken over bijscholing moet je hier minstens 48 uur aan besteden, en je kunt die uren verdelen over drie jaar. Voor meer informatie kijk je bij reglementen

 

Hieronder staat het evaluatieformulier en de toelichting voor het invullen van jouw keuzes voor verdere professionele en persoonlijke groei.

 

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar bij-scholen@yoganederland.nl

 

Een hartelijke yogagroet,

 

Namens de commissie voor bij-scholen

Anneke Fontein

 

 


Welke specialisaties, vormen van bijscholing, of activiteiten uit onderstaande lijst (minimaal vier onderdelen) heb je de afgelopen drie jaar gevolgd, gerelateerd aan yogaonderwerpen? Denk daarbij aan (minimaal vier onderdelen):
Welke specialisaties,

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.