De spier van de ziel

De spier van de ziel

Startdatum: 31-03-2023

Einddatum: 31-03-2023

: 4 punten

De Musculus Iliopsoas heet niet voor niets 'de spier van de ziel'. Ze is meer dan een gewone spier. Ze ligt diep in het lichaam, is moeilijk voelbaar en spanningen (stress en emoties) worden ongemerkt opgeslagen. Met de juiste oefeningen kan deze spier gedeblokkeerd worden en weer optimaal functioneren. Geef je ziele-spier beweging, rust en ruimte.

 

Danielle Bersma belicht het belang toe van de psoasspieren en de relatie met stress en emoties. Er wordt een kijkje gegeven in de meridianen die een rol spelen in samenhang tot de psoasspieren. De psoasspieren worden getest op lengte en kracht. Vervolgens zal Danielle gevarieerde oefeningen geven ter bewustwording van deze spiergroep en het bevrijden van de (spier)spanningen van de psoasspieren.

Loes van der Mee sluit de middag met meditatieve oefeningen en het stilzitten.


Miliopsoas-online-middag-Samsara-v2.png

Docenten: Daniëlle Bersma en Loes van der Mee
Organisatie: Samsara
Locatie: online
Kosten exclusief BTW: € 85
VYN Erkenning: 4 bijscholingspunten
Datum: 31-03-2023
Start/Eindtijd: 13:00 - 18:00
Telefoon:
Info: danielle@samsara.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.