Dru Zomerretraite Adem in beweging | Dru Yoga en Meditatie Netherlands

Dru Zomerretraite Adem in beweging | Dru Yoga en Meditatie Netherlands

Startdatum: 12-07-2024

Einddatum: 12-07-2024

: punten

Ben je yoga- of meditatiedocent of een ervaren beoefenaar en wil je 3 dagen de veelzijdige kracht van ademhaling ervaren? Dan is deze retraite wat voor jou!

Als yogi’s werken we veel met adembewustzijn in beweging: in de asana’s en sequenties, maar ook in meditatie. Als we het beheersen van de ademstroom (prana – yama) om kunnen polen naar het laten ontstaan van de ademhaling en dat zijn werk laten doen (prana – flow of ademwerk) dan voegen we daar mogelijk een extra dimensie aan toe.

Het is bijzonder om te ervaren hoe het werken met onze ademhaling effect heeft op ons zenuwstelsel en hoe we ons daardoor kunnen ontdoen van lang opgebouwde spanning, intense ervaringen en conditioneringen die onze kijk op de wereld beïnvloeden.

Elke dag staat er een andere koshalaag centraal. Je leert meer over de nervus vagus en wat de relatie daarvan is met fysieke, emotionele of mentale klachten.


Schermafbeelding-2024-05-09-om-20.20.27.png

Docenten: Jolanda Jonker en team Wageningen 
Organisatie: Dru Yoga en Meditatie Netherlands
Locatie: Wageningen
Kosten inclusief BTW: € 245 (dagprijs 95)
VYN Erkenning: bijscholingspunten
Datum: 12-07-2024
Start/Eindtijd: 11:00 - 16:00
Telefoon: 026 3236700
Info: info@dru-nl.org
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.