Essentie van Yoga, module 1 | Amitabha

Essentie van Yoga, module 1 | Amitabha

Startdatum: 16-09-2024

Einddatum: 13-01-2024

: 41 punten

In deze 5-daagse module leer je een goed onderbouwde methode van zachte vooroefeningen, die diepe dragende spieren en spierketens activeren, en je energie ankeren in Hara en hart. Vanuit deze interne ankering krijgen asana’s en ademoefeningen een diepere doorwerking.

In de lesdagen worden vooroefeningen gecombineerd met staande asana’s. Je krijgt informatie over diepe stabiliteit en de doorwerking op het zenuwstelsel. Je krijgt informatie over spier-bindweefselketens. Je voelt en leert ook de doorwerking op je energie-systeem.

Je krijgt een uitgebreide gereedschapskist om als docent cursisten nog beter te begeleiden, zeker ook cursisten die beperkingen hebben.


Maartje-juiste-bestand-module-1.jpg

Docenten: Maartje van Hooft
Organisatie: Yoga-opleiding Amitabha
Locatie: Deventer
Kosten inclusief BTW: € 565
VYN Erkenning: 41 bijscholingspunten
Datum: 16-09-2024
Start/Eindtijd: 9:00 - 16:45
Telefoon: 0570-606106
Info: amitabha@kpnplanet.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.