Van verstrengeling naar Verbinding | zomerstage

Van verstrengeling naar Verbinding | zomerstage

Startdatum: 02-07-2023

Einddatum: 08-07-2023

: nvt punten

 

Zomerstage Yogaschool Śraddha ‘Van verstrengeling naar verbinding’

 

Een stage in het prachtige ecologische verblijf Rosario. We beoefenen yoga en zingen mantra’s in een ruimte met een uitzonderlijke akoestiek. Tijdens de pauzes is er het ecologische buitenzwembad, de prachtige tuin, de rijk gevulde huisbibliotheek of het weidse platteland van de Vlaamse Ardennen.

 

Wie yoga hoort, denkt spontaan aan ‘verbinding’, verbinding met ons ‘Zelf’. Om dat te kunnen, is het nodig eerst los te komen uit de ‘verstrengeling’ met wat we niet zijn. Deze verstrengeling heet saṃyoga en ontstaat uit een diepe onwetendheid, avidyā over wie of wat we zijn.


De thematiek van de stage

  • We bestuderen de Taittirīya Upaniṣad en grondbeginselen uit de Āyurveda. Dit geeft ons overzicht van het meest tastbare, het lichaam verbonden met de vijf natuurelementen, tot het meest ongrijpbare, het zuivere bewustzijn in ons hart. Daarnaast bestuderen we de chakra’s. Je krijgt tips aangereikt voor een betere werking vanuit yoga en er zijn workshops onder andere met etherische oliën en meditaties met mantra’s.

    De aanpak van de stage
  • Iedere stagedag is evenwichtig verdeeld tussen twee begeleide yogapraktijken, studie en reciteren van de oorspronkelijke teksten en praktische oefeningen.
  • Waar: Rosario, Poreel 10 A, 1547 Bever
  • Wanneer: zondagavond 2 juli tot zaterdagochtend 8 juli 2023

Info: maria.clicteur@skynet.be


yogaschool-Sraddha-M-Clicteur-v2.jpg

Docenten: Maria Clicteur, Jens Keygnaert
Organisatie: Yogaschool Shraddhaa
Locatie: Rosario, Poreel 10 A, 1547 Bever
Kosten inclusief BTW: € 720
Kosten exclusief BTW: € 600
VYN Erkenning: nvt bijscholingspunten
Datum: 02-07-2023
Start/Eindtijd: 9:00 - 20:00
Telefoon: +32471602727
Info: maria.clicteur@skynet.be
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.