Yoga met muziek op de stoel | Samsara

Yoga met muziek op de stoel | Samsara

Startdatum: 14-04-2023

Einddatum: 21-04-2023

: 5 punten

Een ervaringsgericht en inspirerende online cursus. Desi laat je ervaren hoe oefeningen 'moeiteloos' worden. Zacht en vloeiend bewegen op passende muziek. De bewegingen zijn eenvoudig en voor iedereen.

 

Een complete yogales om zelf op te laden en door te geven aan je cursisten!  Alle onderdelen komen aan bod; van losmaakoefeningen tot energetische series en meditatieve houdingen. En dit allemaal op en om de stoel, met variaties. 

 

Je ontvangt vooraf een reader met uitleg en er is ruimte voor feedback en vragen. Beide middagendagen worden afgerond met een ontspanning. 

De eerste middag is opgebouwd vanuit het ontvangende principe (Yin) en de tweede middag vanuit het verlangen principe (Yang).

De series worden ondersteund met mooie inspirerende muziek. Van de series zijn filmpjes gemaakt, die je later kunt bekijken, zodat je niet alles hoeft op te schrijven.

 


Yoga-en-muziek-op-de-stoel-samsara.png

Docenten: Desi Angevaare
Organisatie: Samsara
Locatie: Online
Kosten exclusief BTW: € 75
VYN Erkenning: 5 bijscholingspunten
Datum: 14-04-2023
Start/Eindtijd: 14:00 - 17:00
Telefoon:

Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.