Dru Meditatieopleiding | Dru Yoga en Meditatie Netherlands

Dru Meditatieopleiding | Dru Yoga en Meditatie Netherlands

Startdatum: 28-09-2024

Einddatum: 13-04-2025

: punten

 

Wil je eigenlijk graag mediteren maar komt er steeds iets tussen? Heb je het zo druk dat je geen tijd voor jezelf vrijmaakt om innerlijk tot rust te komen? Kost het jou moeite om een dagelijkse meditatieroutine op te bouwen? Dan is onze Dru Meditatieopleiding – level 1 beslist voor jou!


Je leert met gemak in stilte te mediteren, waardoor je meer balans, ontspanning en innerlijke rust ervaart. Je voegt diepgang en spiritualiteit toe in je leven. En je zet een inspirerende meditatieroutine in gang. Jouw stille punt te midden van de drukte van alledag en uitdagingen van deze tijd.

Je krijgt 6 weekenden les van diverse docenten met ieder een eigen stijl. Na level 1 ontvang je een erkend certificaat. Je kunt dan verder met level 2 met gevorderde ademhalings- en meditatietechnieken. En met level 3 mocht je een erkend Dru meditatiedocent willen worden.


Schermafbeelding-2024-05-09-om-20.24.21.png

Docenten: Michiel van Schaveren & Team
Organisatie: Dru Yoga en Meditatie Netherlands
Locatie: Wageningen
Kosten inclusief BTW: € 1425,-
VYN Erkenning: bijscholingspunten
Datum: 28-09-2024
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 026 323 6700
Info: info@dru-nl.org
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.