Specialisatie Yin Yoga & Meditation Teacher Training 100 uur 2023 | Stillnessinyoga

Specialisatie Yin Yoga & Meditation Teacher Training 100 uur 2023 | Stillnessinyoga

Startdatum: 17-02-2023

Einddatum: 23-06-2023

: 60 punten

Wil je de diepe ontspanning van de eenvoudige yin yogahoudingen ervaren, en je de verfijnde principes van Yin Yoga en Meditatie, eigen maken voor je yin yoga klassen? 

Bij Stillnessinyoga bieden we een YIN YOGA & MINDFULNESS specialisatie aan voor yogadocenten en liefhebbers van YIN/YANG YOGA & MEDITATIE. 

YIN YOGA, vanwege het statische karakter, bereidt ons lichaam voor op langere meditatie beoefening. We leren om ons over te geven in de houding en het moment te aanvaarden zoals het zich voor doet. YIN YOGA brengt goede balans in onze 'yang' levensstijl, het ontstresst ons en leert om volledig te ontspannen. Leer Yin yoga met haar prop gebruik en gemodificeerde houdingen, meridiaan gebaseerde kennis en ontvang een persoonlijke diagnose, om je eigen yin yoga sequentie te creëren.

 
(Maximaal 18 deelnemers.)


lever1.png

Docenten: Nigam en Anoshe Overington
Organisatie: Stillnessinyoga
Locatie: Doorn
Kosten exclusief BTW: € 1795
VYN Erkenning: 60 bijscholingspunten
Datum: 17-02-2023
Start/Eindtijd: 9:30 - 18:00
Telefoon: +31(0) 617 02 64 53
Info: stillnessinyoga@gmail.com
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.