Yoga en bekkenbodem | Zweiersdal Yogabijscholingen

Yoga en bekkenbodem | Zweiersdal Yogabijscholingen

Startdatum: 25-01-2025

Einddatum: 17-05-2025

: punten

We praten er niet gemakkelijk over: ongewild urineverlies. Een verstoorde functie van de bekkenbodem (BB) betekent voor meer dan 200 miljoen vrouwen wereldwijd dat ze dingen die ze graag willen doen, nu niet meer doen. Als yogadocenten kunnen we een bijdrage leveren aan voorkomen en verhelpen van problemen met de BB en het doorbreken van dit taboe. Vaak is er namelijk iets aan te doen en kun je de klachten drastisch verminderen. Tijdens de cursus ga je ook inzicht krijgen in je eventuele eigen uitdagingen. Tussen de lesdagen door kun je aan de hand van de aangeboden oefeningen onderzoeken hoe deze invloed hebben op het herstel van jouw BB.


Bekkenyoga-zweiersdal.jpg

Docenten: Jeanine Impers
Organisatie: Zweiersdal Yogabijscholingen
Locatie: Oosterbeek
Kosten inclusief BTW: € 678
VYN Erkenning: bijscholingspunten
Datum: 25-01-2025
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 0637198167
Info: info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.