Yoga Vervolgopleiding

Yoga Vervolgopleiding

Startdatum: 19-01-2024

Einddatum: 21-06-2024

: erkend punten

De Yoga Vervolgopleiding is  toegankelijk voor iedereen, die een erkende yoga-opleiding heeft afgerond. De jaartraining biedt naast verdieping in theorie en praktijk ook ondersteuning voor yogadocenten-en beoefenaars, ná hun opleiding.  Deze ervaring kun je inzetten binnen jouw kwaliteit van ‘yogales geven’ en je eigen ontwikkelingsproces op het yogapad. In het praktijkgedeelte wordt geoefend met asana's, pranayama en verschillende meditatie-vormen. De theoretische onderwerpen zijn: Levenskracht - Willen is twijfel - Rust is de meester van elke beweging - Het ware nemen - Tijd en Ruimte - Liefde Laten Leven

 

 


Avertentie_Yoga-VervolgopleidingYoga-Vervolgopleiding_-v2.png

Docenten: Hans 't Hart - Natasja de Senerpont Domis
Organisatie: De Blikopener Yogaopleidingen
Locatie: Tilburg
Kosten inclusief BTW: € 460
Kosten exclusief BTW: € 460
VYN Erkenning: erkend bijscholingspunten
Datum: 19-01-2024
Start/Eindtijd: 11:15 - 14:45
Telefoon: 616060045
Info: huisunisis@gmail.com
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.