Yoga voor moed en mededogen | Zweiersdal

Yoga voor moed en mededogen | Zweiersdal

Startdatum: 11-11-2023

Einddatum: 11-04-2024

: 35 punten

Yoga voor moed en mededogen (Zevendaagse bijscholing)

In de eerste plaats beoogt deze zevendaagse bijscholing een verdere verdieping en verfijning van de yogabeoefening en de overdracht hiervan. De basis hiervoor is het unieke werk van Hetty Draayer waarin essentiële elementen uit de Oosterse en Westerse spirituele tradities geïntegreerd zijn. Op de tweede plaats beoogt ze een verbreding van de yogabeoefening.

In deze zevendaagse zal er ruim aandacht zijn voor begeleiding van mensen met een ernstige ziekte. Maar als yogadocent word je ook uitgenodigd concrete toepassingen te ontwikkelen voor andere doelgroepen. Bijvoorbeeld voor ouderen, dementerenden, hulpverleners, mensen in het onderwijs of bedrijfsleven, kunstenaars, e.a. De leidraad in deze meerdaagse is je-Zelf als instrument te verkennen bij het geven van onderricht.


Vlinders.png

Docenten: William Yang en Abha Hontelez
Organisatie: Yogaschool Zweiersdal Weverstraat 65,6861 DK Oosterbeek
Locatie: Oosterbeek
Kosten inclusief BTW: € 1095
Kosten exclusief BTW: € 905
VYN Erkenning: 35 bijscholingspunten
Datum: 11-11-2023
Start/Eindtijd: 10:30 - 16:30
Telefoon: 0637198167
Info: info@zweiersdalbijscholingen.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.