Yogadanza | Opleiding Yoga, Breathwork en Dans

Yogadanza | Opleiding Yoga, Breathwork en Dans

Startdatum: 17-10-2023

Einddatum: 19-04-2024

: 48 punten

Methodieken uit de bio-energetica, yoga, danstherapie, intuïtieve ontwikkeling, creatieve werkvormen, actieve meditaties van Osho en mindfulness.

Er is een speelse afwisseling tussen dynamische en rustgevende methodes. Het gaat vooral om je te inspireren en de uitwerking van de verschillende methodieken en oefeningen ervarend te leren. Er wordt een veilige omgeving geboden om uiting te geven aan alles wat gevoeld en gezien en geheeld wil worden. Groeien en bewustwording zijn in grote lijnen de basis van al mijn lessen en workshops.

Deze erkende specialisatie is voor iedereen die van dansen, yoga en/of beweging houdt. Vooral voor docenten die zich willen ontwikkelen en laten inspireren vinden in Yogadanza nieuwe mogelijkheden en ervaringen.


RiaZ-Zuyderhout.jpg

Docenten: Ria Zuyderhout
Organisatie: Yoga Danza & retraite praktijk Ria Suyderhoud
Locatie: Zwolle
Kosten exclusief BTW: € 997
VYN Erkenning: 48 bijscholingspunten
Datum: 17-10-2023
Start/Eindtijd: 10:00 - 16:30
Telefoon:

Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.