India Yoga reis | Yoga Scholing Maarsen

India Yoga reis | Yoga Scholing Maarsen

Startdatum: 11-02-2024

Einddatum: 01-03-2024

: 39 punten

Het hele programma is gericht op Yoga!

 

In India is alles anders en zeker in de Ashram gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ga je mee op een persoonlijke yogareis?

 

Op 11 februari vertrekken we naar New Delhi om vandaar door te reizen naar Haridwar, waar we gaan leven in Santosh Puri Ashram. Hier ontmoeten we ware Yogi’s die hun hele leven wijden aan yoga. Er is een dagelijks programma waaraan je vrijblijvend mee kunt doen. Daarnaast is er ook tijd om de prachtige omgeving en de Indiase cultuur te ontdekken, zeker gaan we een bezoek brengen aan de hippiestad Rishikesh. Deze stad ligt aan de voeten van de Himalaya’s en is bekend om de prachtige Ganges die dwars door de stad heen gaat.

 

Prijs: € 1950 incl. verblijf, yogalessen en alle maaltijden.

 

Dit bedrag is excl. vliegreis, visum en inentingen, wij helpen je hier graag mee. We kunnen samen reizen vanaf Amsterdam.

 

Heb je interesse of vragen neem dan contact op met Liesbeth de Beurs dit kan via 06 53471436. De informatiebijeenkomst is op zondag 6 oktober 2023 van 13 tot 15 uur.


Avertentie_India-Yoga-reisIndia-Yoga-reis_3373-v2.png

Docenten: Ganga, Gangotri en Mandakini Puri en Liesbeth de Beurs
Organisatie: Ganga, Gangotri en Mandakini Puri
Locatie: Santosh Puri Ashram in India
Kosten inclusief BTW: € 1950
Kosten exclusief BTW: € 1950
VYN Erkenning: 39 bijscholingspunten
Datum: 11-02-2024
Start/Eindtijd: 0:00 - 0:00
Telefoon: 06 - 53471436
Info: info@yogamaarssen.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.