Zwangerschapsyoga | Samsara

Zwangerschapsyoga | Samsara

Startdatum: 24-04-2023

Einddatum: 01-11-2023

: 60 punten

In deze 12-daagse specialisatie van de oudste zwangerschapsyoga-opleiding in Nederland word je opgeleid tot een deskundige docent met een eigen visie op zwangerschapsyoga. Geen vaste cursusformats of series maar een opleiding waarna je als docent in staat bent om zelfstandig ouders een uitgebreide voorbereiding te geven op een zo ontspannen mogelijke bevalling. Tijdens de opleiding is zowel vanuit de theorie als in praktijk aandacht voor alle fysieke, emotionele en spirituele aspecten rondom de zwangerschap en bevalling. Daarnaast is er bijzondere aandacht voor de eigen ontwikkeling als docent.


* Gespreide betaling mogelijk

De lessen vinden plaats op maandagen: 24 april, 15 mei, 12 juni, 26 juni 2023 + 8 nog te plannen maandagen vanaf september
Alle dagen zijn de lessen van 10.00-16.00 uur.

 


Zwangerschapsyoga.png

Docenten: Romanie Graumans, Loes van der Mee, Marloes Lussenburg, Florence Smits
Organisatie: Samsara Yoga Docentenopleiding
Locatie: Schiedam
Kosten exclusief BTW: € 1250
VYN Erkenning: 60 bijscholingspunten
Datum: 24-04-2023
Start/Eindtijd: 10:00 - 16:00
Telefoon:
Info: romanie@samsara.nl
Website: Klik hierLog in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.