Ledendag 2024

VYN Ledendag op zaterdag 3 februari 2024

Ontdek jouw innerlijke kracht

Laad je op - laat je inspireren!

 

Inspiratie opdoen verveelt nooit, toch? Hoe tof is het om er een flinke dosis van te krijgen uit andere vakgebieden zoals de psychologie, dans, ademwerk, en stemgebruik. De perfecte manier om met Svadhyaya – zelfstudie en aandacht voor jezelf – om te gaan!

 

We nodigen je met een warm hart uit om tijdens de Ledendag van de VYN aan de slag te gaan met het thema ‘Ontdek je innerlijke kracht’. Een dag vol informatie, inspiratie, en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Ontmoet collega's, deel ervaringen en laat je inspireren. Zo kunnen we van elkaar leren en onze innerlijke kracht volop in de wereld inzetten!

 

Als je naar onder scrolt, zie je het programma (drie tabbladen) van de Ledendag, met sessies van Bram Bakker (hoofdspreker), Patric Booi, Bart Dankers, Richelle van Gerwen, Eirini Kreza en Jan kortie (gezamenlijke afsluiting).

 

Kosten

De VYN draagt aanzienlijk bij aan de financiering van de Ledendag, waardoor we de kosten per persoon zeer betaalbaar kunnen houden, namelijk € 95,-. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op 3 februari en samen jouw innerlijke kracht te ontdekken en te vieren! 

 

 

 

 

Programma

Workshops

Praktische informatie

9:00–09:30 uur      Inloop en registratie

 

 

09:30–9:45  uur     Een warm welkom vanuit de VYN door Ilse Anthonijsz

 

 

09:45-10:45 uur     Opening door hoofdspreker Bram Bakker

Ervaar de inspirerende reis van voormalig psychiater en succesvol schrijver Bram Bakker, die van hoofd naar lichaam gaat. Zijn bevlogen verhaal, onder het thema 'het lichaam als instrument', nodigt uit tot zelfreflectie en bewustwording, met praktische inzichten over het gebruik van ons lichaam als instrument voor welzijn. Mis niet de kans om zijn boeiende woorden te horen en ontdek mogelijkheden om je innerlijke kracht te herontdekken en te omarmen.

 

 

10:45–11:15 uur      Pauze

 

 

11:15–12:45 uur      Workshops van Patric Booi, Bart Dankers, Richelle van Gerwen of Eirini Kreza 

Kijk op het volgende tabblad voor meer informatie.

 

 

12:45–14:00 uur     Gezamenlijke vegetarische lunch

Ontmoet collega's, deel ervaringen, en geniet van heerlijk eten.

 

 

14:00–15:30 uur     Workshops van Patric Booi, Bart Dankers, Richelle van Gerwen of Eirini Kreza

Kijk op het volgende tabblad voor meer informatie.

 

 

15:30–16:00 uur     Pauze

 

 

16:00–17:00 uur     Gezamenlijke afsluiting met stembevrijder Jan Kortie

Beleef de afsluiting van de dag met Jan Kortie, de pionier van stembevrijding, in een sprankelende workshop onder het thema 'Jouw ziel wil zingen'. Ontdek de kracht van je stem, ervaar de vrijheid van zelfexpressie en voel de verbinding in samenzang. Mis deze kans niet om je ziel te laten zingen en ruimte te creëren, niet alleen voor je stem, maar ook voor jezelf.

 

 

17:00–18:30 uur     Borrel en gezellig samen zijn

Sluit de dag af met een hapje en een drankje. De perfecte gelegenheid om inspiratie te delen en elkaar beter te leren kennen.

We hebben zó veel verschillende inspirerende mensen gevonden die ons een workshop willen geven! Kijk maar: 

 

Patric Booi 

Patric geeft twee workshops: 

1. Ontdek de Polyvagaaltheorie in een interactieve workshop met Patric. Leer over de verbinding tussen stress, emotie, gedrag, communicatie en gezondheid, en ervaar de kracht van je eigen systeem.

2. Tension Releasing Exercises (TRE) helpt diepe spanning te verminderen door gebruik te maken van je innerlijke kracht. Zonder je verhaal te delen, transformeer je spanning naar ontspanning en ontdek je je zelfherstellend vermogen.

 

 

 

 

   

Bart Dankers

Workshop Ademhaling ‘Innerlijke kracht’

Ontdek de kracht van verbonden ademhaling in deze workshop, waarbij je de samenwerking tussen je mentale, hart- en buikbrein ervaart. Optimaliseer je kracht en richt je aandacht op wat voor jou belangrijk is.

 

 

 

   

Richelle van Gerwen

Workshop Thaise Yogamassage

Ontdek de kracht van liefdevolle aanraking in de workshop 'Thaise Yogamassage'. Ervaar een begeleide praktijk van 40 minuten, waarbij je in duo's zowel de rol van masseur als ontvanger vervult, en zo dieper in contact komt met je lichaam.

 

 

 

   

Eirini Kreza

Workshop - Ontdek de kracht van je grenzen met dans & beweging

Ontdek de kracht van je grenzen met Eirini Kreza in de workshop, waar dans en muziek worden gebruikt om binnen persoonlijke beperkingen te blijven staan en positieve invloed te ervaren. Ervaar zelfreflectie en lichaamsbewustzijn, zelfs bij restricties, door de dialoog en dansoefeningen.

 

 

  

 

 

 

Bij het inschrijven geef je aan welke workshops jouw voorkeur hebben. Bij het indelen van de groepen houden we zoveel mogelijk rekening met je opgegeven voorkeur. 

 

Praktische informatie

 

Algemene voorwaarden

Voor deze Ledendag gelden deze algemene voorwaarden.

 

Kosten

De VYN draagt aanzienlijk bij aan de financiering van de Ledendag, waardoor we de kosten per persoon zeer betaalbaar kunnen houden, namelijk € 95,-. 

 

 

Locatie

Kloosterhotel Zin

We organiseren de Ledendag op een prachtige locatie in een oud klooster waar ze ernaar streven om meer compassie in de maatschappij te brengen. Een unieke mix van oud en modern, een toegewijd team, moderne kunst en rijke historie. Neem vast een kijkje op de website en lees hun inspirerend verhaal! 

 

Adres: Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught

 

De locatie is met de auto goed bereikbaar. Voor mensen die met het openbaar vervoer komen gaan we zorgen voor een goede verbinding tussen het station en de locatie. Wil je opgehaald worden vanaf het station? Geef dit dan bij je inschrijving aan. Dan nemen we tegen die tijd contact met je op.

 

 

 

Workshopindeling

Bij het inschrijven geef je aan welke workshop jouw voorkeur heeft in de ochtend, en welke in de middag. Bij het indelen van de groepen houden we zoveel mogelijk rekening met je opgegeven voorkeur. Ongeveer een week van tevoren krijg je te horen in welke workshops je bent ingedeeld.

 

Vragen?

De Ledendag wordt georganiseerd door betrokken leden van de VYN: Karina Delfos, Janine Himpers en Judith Voermans. Zij zijn te bereiken via ledendag@yoganederland.nl

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.