Algemene voorwaarden ledendag

Inschrijving

Vul alsjeblieft het aanmeldingsformulier volledig in om je in te schrijven voor de Ledendag. Dit kan via onze website. Zodra we je inschrijving en betaling hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging per e-mail.

 

Vergeet niet de datum direct in je agenda te zetten!

 

Aansprakelijkheid

Deelname aan de Ledendag geschiedt op eigen risico en de VYN kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade van welke aard dan ook. Het is belangrijk dat je je hiervan bewust bent voordat je je inschrijft. Zorg ervoor dat je goed verzekerd bent en neem zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen veiligheid en die van je spullen.

 

Maximumaantal deelnemers

We hebben een maximum aantal plaatsen voor de Ledendag, dus wacht niet te lang met inschrijven!

 

Bij te weinig animo kan het zijn dat we de dag moeten annuleren, maar in dat geval vervalt je aanmelding en betalingsverplichting, en brengen we geen kosten in rekening.

 

Betaling

De details over hoe je kunt betalen vind je op het aanmeldformulier. Zorg ervoor dat je betaling samen met je inschrijving binnenkomt, want pas dan is je inschrijving definitief.

 

Let op: Je kunt alleen deelnemen aan de Ledendag als je lidmaatschap voor de VYN is betaald.

 

Certificaat

Na afloop van de Ledendag ontvang je van ons een certificaat als bewijs van deelname.

 

Annuleren

Het kan gebeuren dat je er toch niet bij kunt zijn. Je kunt je inschrijving annuleren tot 12 januari 2023. Als je later annuleert, dan ben je het hele deelnamebedrag verschuldigd. Annuleren doe je altijd schriftelijk via e-mail.

Je mag altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Laat het ons wel even van tevoren weten (tot 2 februari 2024). 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.