Bart Dankers - Ademhaling workshop ‘Innerlijke kracht’

Bart Dankers - Ademhaling workshop ‘Innerlijke kracht’

 

Ontdek de kracht van je ademhaling tijdens de workshop ‘Innerlijke kracht’ met Bart Dankers. In deze sessie herstel je de verbinding tussen je mentale brein, hartbrein en buikbrein door middel van ‘verbonden ademhaling’. Door deze samenwerking te reactiveren, leer je je kracht optimaal in te zetten voor de aspecten in je leven die jij belangrijk vindt.

 

Bart Dankers is Natuur Geneeskundig Quantum Therapeut. Hij deelt niet alleen zijn kennis en ervaring op het gebied van ademhalingstechnieken, maar ook zijn persoonlijke reis. Met een achtergrond in diverse disciplines, waaronder Quantum Energie, familieopstellingen, en de Wim Hof-methode, begeleidt Bart al vele mensen in het transformeren van gevoelens naar inzichten en het opnieuw verbinden met hun ziel.

 

Als vader van drie, voormalig projectmanager in de bouw, en docent aan de Avans Hogeschool, brengt Bart een unieke mix van professionele expertise en persoonlijke betrokkenheid in zijn workshops. Zijn workshops zijn een reis naar innerlijke kracht, geïnspireerd door zijn eigen bijna-doodervaringen en gezondheidsuitdagingen.

 

De ‘Innerlijke kracht’ workshop biedt een veilige ruimte om je ademhaling te verkennen en de kracht ervan te ervaren. Niet alleen een reis van fysieke revitalisatie, maar ook een kans om te leren van iemand wiens levenspad hem heeft geleid naar het begrip van het verbinden van het stoffelijke en het fijnstoffelijke.

 

Kijk op isimila.nl voor meer informatie.

 

* Let op: deze workshop is niet geschikt voor mensen die eerder epileptische aanvallen of een TIA hebben gehad.

 

Ledendag 2024   Inschrijven Ledendag

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.