Bram Bakker

Bram Bakker

Voormalig psychiater en nu een succesvolle schrijver Bram Bakker, deelt zijn boeiende reis van het hoofd naar het lichaam. Onder het thema ‘het lichaam als instrument’ verkent hij hoe we ons lichaam als instrument kunnen gebruiken en oude wijsheid nieuw leven kunnen inblazen. Deze reis nodigt niet alleen uit tot inzicht maar ook tot zelfreflectie en bewustwording.

 

Bram begon zijn pad met een medische opleiding aan de Vrije Universiteit en werd uiteindelijk psychiater in de Valeriuskliniek in Amsterdam. Zijn proefschrift in 2000, over de behandeling van paniekstoornissen, getuigt van zijn diepe betrokkenheid bij psychiatrie. Zijn ervaring als psychiater varieerde van ziekenhuispsychiatrie in Amsterdam tot eetstoornissen bij Ursula in Leidschendam. Hij werkte in verschillende GGZ-omgevingen en was medisch directeur bij verslavingsklinieken.

 

Nadat hij in 2003 zijn registratie als psychiater liet vervallen, werd hij publicist en schreef succesvolle boeken, waaronder ‘Verademing’ en ‘Gevoelsarm’. Tijdens zijn sessie gebruikt Bram zijn expertise om het belang van lichaamsbewustzijn te benadrukken. Het thema ‘Ontdek Jouw Innerlijke Kracht’ sluit daarom perfect aan op zijn visie op het lichaam als een complex geheel. Hij nodigt ons uit om te verkennen hoe we ons lichaam als instrument kunnen gebruiken om oude wijsheid nieuw leven in te blazen. 

 

Bram’s benadering is niet alleen theoretisch, het zit vol praktische inzichten en persoonlijke ervaringen. Hij daagt ons uit na te denken over manieren om ons lichaam te gebruiken om lichter door het leven te gaan. Zijn voordracht biedt
geen kant-en-klare antwoorden, maar opent de deur naar een boeiende dialoog over het vermijden van lapmiddelen, het omarmen van ons zelfherstellend vermogen en het volledig benutten van ons lichaamspotentieel.

 

Mis deze kans niet om Bram Bakker te horen spreken. Zijn woorden zijn informatief en vormen een uitnodiging tot een diepere connectie met je eigen lichaam en welzijn. Laat je inspireren door zijn verhaal en ontdek mogelijkheden
om je innerlijke kracht te herontdekken en te omarmen.

 

Kijk op brambakker.com voor meer informatie

 

Ledendag 2024 Inschrijven Ledendag

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.