Eirini Kreza - Ontdek de kracht van je grenzen met dans & beweging

Eirini Kreza - Ontdek de kracht van je grenzen met dans & beweging

 

Ontdek de kracht van je eigen grenzen in de workshop van Eirini Kreza, waar dans en muziek samenkomen. In het leven hebben we allemaal onze eigen beperkingen, vooral als we ouder worden. Hoe blijf je binnen deze grenzen in je kracht staan, en welke positieve rol spelen dans en muziek hierin? Eirini neemt je mee in een dialoog die aanzet tot kritisch nadenken en zelfreflectie. Via dans ervaar je hoe je je lichaam kunt verkennen, zelfs als er restricties zijn.

 

Eirini Kreza is mede-oprichter van Switch2move, een voorloper in gezondheid en kunst. Met een achtergrond als professioneel balletdanseres en een rijke educatieve geschiedenis, brengt Eirini haar ervaring naar de yogawereld. Haar workshop, ‘Ontdek de kracht van je grenzen met dans & beweging’, activeert niet alleen kritisch denken, maar nodigt deelnemers uit tot een diepe zelfreflectie over leeftijd, gezondheid, en hoe percepties onze grenzen en mogelijkheden beïnvloeden.

 

Mis deze boeiende ervaring niet en ontdek samen met Eirini hoe dans en muziek bijdragen aan het behoud van kracht en welzijn binnen je eigen grenzen.

 

Kijk op switch2move.com voor meer informatie

 

 

Ledendag 2024 Inschrijven Ledendag

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.