Patric Booi - Polyvagaaltheorie & TRE

Patric Booi - Polyvagaaltheorie & TRE

 

Polyvagaaltheorie

Ontdek de diepten van de Polyvagaaltheorie met Patric Booi, oprichter van Yoga Lab. Patrick geeft al bijna twee decennia lang les in een mix van twee yogastijlen die elkaar prachtig aanvullen: Critical Alignment Yoga & Therapie en Somatic Yoga. “Ik wil voelen dat ik recht sta, in plaats van bedenken dat ik recht sta”, geeft Patric aan. Beide stromingen streven ‘verbinding’ na en leggen zowel nadruk op techniek als op het gevoel.

 

De workshop belicht de interessante en verklarende Polyvagaaltheorie, waarin Patric je meeneemt op een interactieve, speelse ontdekkingsreis. Je leert over de fascinerende connecties tussen stress, emotie, gedrag, communicatie en gezondheid. Ervaar in deze workshop de magie van de Polyvagaaltheorie en ontdek de krachten van je eigen systeem. Durf jezelf te verwonderen over dit wonderbaarlijke aspect van je eigen zelfherstellende vermogen, jouw innerlijke kracht!

 

 

Tension Releasing Exercises

Deze workshop biedt een diepgaande ervaring van Tension Releasing Exercises, een lichaamsgericht proces om diepe, chronische spanning te ontladen. Patric begeleid je door specifieke fysieke oefeningen, waarbij je jouw natuurlijke mechanismen activeert om spanningen los te laten op weg naar de oorspronkelijke kalme, ontspannen en gebalanceerde staat van zijn.

 

Het bijzondere van TRE is dat je niet in het ‘verhaal’ hoeft te duiken om spanning te transformeren, maar door de kracht en intelligentie van je lichaam te omarmen. Een workshop vol zelfontdekking en herstel. Als pionier in Tension Releasing Exercises transformeerde Patric (samen met Daan Timmers) Yoga Lab tot de toonaangevende aanbieder op dit gebied in Nederland, met opleidingen, workshops, masterclasses en privésessies.

 

Zijn lesstijl is kenmerkend ‘spelenderwijs creëren’, waarin nieuwsgierigheid en avontuur samensmelten. Patric deelt zijn diepgaande inzichten, geworteld in zijn eigen transformatieve ervaring met Tension Releasing Exercises (TRE), een methode die naadloos aansluit op wat we nu weten over het zenuwstelsel mede door de Polyvagaaltheorie.

* Deze workshop is bedoeld om je inspireren; je bent nog niet in staat of bevoegd om TRE aan te bieden aan jouw deelnemers of cliënten.

 

Kijk op yogalab.nl voor meer informatie

 

 

Ledendag 2024   Inschrijven Ledendag

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.