Richelle van Gerwen - Workshop Thaise Yogamassage

Richelle van Gerwen - Workshop Thaise Yogamassage

 

Duik in de ervaring van liefdevolle aanraking en aandacht tijdens de workshop 'Thaise Yogamassage' met Richelle van Gerwen. In deze sessie van ongeveer 40 minuten leidt ze je door een begeleide praktijk met aardende palmdruk, heerlijke stretches, zachte wiegende ritmes en verstillende aanraking. In duo’s vervul je zowel de rol van masseur als ontvanger, waardoor je steeds dieper naar binnen kunt keren en de reis van je hoofd naar je lichaam kunt maken.

 

Richelle van Gerwen is een ervaren holistisch lichaamswerk beoefenaar, en combineert elementen uit de traditionele Thaise massage met ritmische bewegingen, acupressuur, craniosacraal therapie en energetische aanraking. Ze put uit haar kennis van de Chinese vijf elementenleer en chakrapsychologie om een unieke en verrijkende ervaring te bieden. Als therapeutisch masseur bij Thai Dee en docent Dynamic Thai massage, brengt Richelle haar expertise in tijdens deze workshop, waarin deelnemers niet alleen de technieken van Thaise Yogamassage ontdekken, maar ook de diepe verbinding tussen aanraking, ademhaling en welzijn ervaren.

 

Laat je onderdompelen in de wereld van Thaise Yogamassage en ontdek samen met Richelle de kunst van aanraking als een bron van ontspanning, verbinding en welzijn. Je zult niet alleen vaardigheden leren, maar ook een diepere waardering ontwikkelen voor de kracht van aanraking in het bevorderen van fysieke en emotionele balans.

 

Kijk op richellevangerwen.nl voor meer informatie

 

Ledendag 2024 Inschrijven Ledendag

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.