skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga

Aanmelden ALV 14 april in Utrecht

De algemene ledenvergadering van de Vereniging Yogadocenten Nederland vindt dit jaar plaats op 14 april in het NH Hotel in Utrecht.

Programma
10.30 – 12.00: ALV
12.00 – 13.00: Lunch
13.00: Keuze uit een van twee workshops. Je krijgt drie bijscholingspunten voor het bijwonen van een van de workshops.

Chris Bieze – Yoga in klank, Klank in Yoga
In de workshop ga je verschillende manieren ervaren om klank en mantra’s in de yogales te integreren. Ik gebruik al jaren klankoefeningen en mantra’s in mijn lessen en in de opleiding en wil mijn kennis en ervaring graag met jullie delen. Ben je altijd al van plan om iets met klank in je les te doen of zelf een mantra te zingen met je deelnemers, kom dan naar deze workshop! Ook als je je ervaring wilt uitbreiden of geïnspireerd wilt worden om nieuwe dingen uit te proberen in je les, ben je van harte welkom. Aan bod komen: klank in asana’s, klank meditaties, gebruik tanpura en shrutibox, zingen met klankschaal, mantrazingen met gitaar, harmonium en ukelele, gebruik maken van thema’s uit mantra’s in je les. Het wordt een workshop met veel klank, muziek en mantra’s!

 

John Tumuleru – Meditatie
De acht wereldse interesses en de drie vergiften vanuit het boeddhisme, en de mindfulness benaderd. John Tumulero en Daisy Klinkers zullen een workshop verzorgen met als onderwerp de acht wereldse interesses en de drie vergiften. Dit
boeddhistische principe wordt uitgewerkt middels een discursieve meditatie,waarna wij gaan kijken waar we de acht wereldse interesses en de drie vergiften hierin kunnen plaatsen en hoe wij ze bij onszelf herkennen.
Hierna zal Daisy Klinkers een zienswijze geven vanuit de mindfulness benadering. De meditatie en de kennis is goed te gebruiken in je eigen yoga-meditatielessen. Een syllabus zal worden uitgedeeld. John Tumulero is yogadocent, meditatiedocent, natuurgeneeskundige, shiatsutherapeut en mindfulnesstrainer. John is tevens oprichter en docent van Yoga Opleiding Tsondru. Daisy Klinkers is opgeleid tot Psychologe met de vakgebieden neuropsycology en positive psycology. Tevens is Daisy mindfulnesstrainer en docente psychologie aan Yoga Opleiding Tsondru. Daisy. Daisy heeft veel ervaring in het werken met yoga en mindfulness in de psychiatrie. Daisy rondt dit jaar ook haar opleiding tot yogadocent af.

Via dit aanmeldformulier kun je je aanmelden. Je moet ingelogd zijn om je in te kunnen schrijven.

Geef een reactie

Back To Top