skip to Main Content
Vereniging Yogadocenten Nederland - Kies voor kwaliteitsyoga
Aanmelden VYN Congres ’21 Online

Aanmelden VYN Congres ’21 Online

>> Inmiddels is het niet meer mogelijk je aan te melden voor het congres. De inschrijving is gesloten. (8 mei 2021).

Op 14 en 15 mei vindt het jaarlijkse VYN Congres voor het eerst online plaats. We nodigen onze leden hiervoor van harte uit. Online, een nieuwe ervaring voor jullie, én voor ons. Al zeggen we het zelf: naast de ALV hebben we een mooi en interessant programma voor jullie samengesteld. Wacht niet te lang met inschrijven. Voor sommige workshops is de deelname beperkt. We kijken uit naar jullie komst! >> Inschrijfformulier.

Gratis voor leden
Voor jou als lid is deelname niet alleen gratis, je kunt ook nog eens 5 bijscholingspunten per dag scoren.

Programma
Informatie over het congres vind je in dit digitale programmaboekje. (Deelname aan de workshop van Eva van der Plas ‘PSOAS en bekkenbodem’ lukt helaas niet meer. Deze is al volgeboekt.)

Programma VYN Congres ’21

Aanvulling op programma: Yoga en traumaverwerking
Níet in het programmaboekje is opgenomen (maar wel op het inschrijvingsformulier): de workshop van dr. Marlous van Houten over yoga en traumaverwerking. De workshop start met een stukje theorie over wat trauma is en hoe trauma opgeslagen ligt in het lichaam. Vervolgens gaan we onderzoeken wat lichaamsgerichte benaderingen (waar de adem, zachte beweging en bewustzijn opbouwen centraal staan) kunnen bieden in het werken met trauma. Ook wat de rol van yoga therapie is binnen deze lichaamsgerichte benaderingen wordt behandeld: wat kunnen en mogen we er wel/niet van verwachten. Tijdens de theorie geeft Marlous veel voorbeelden vanuit de praktijk. In de tweede helft laten we de theorie los en richten we ons geheel op het doen en het ervaren.

ALV
Op zaterdag 15 mei houden wij van 9.00 tot 10.30 uur onze Algemene Ledenvergadering. De notulen van de vorige ledenvergadering en de financiële stukken hiervoor staan gepubliceerd in Nieuwsbrief nummer 1 en staan ook op onze website. Hier vind je ook het jaarverslag en de agenda.

Basis Programma Opleidingen
Belangrijk punt op de agenda is de aanpassing in ons Basis Programma Opleidingen (BPO) en de hiermee samenhangende wijzigingen in ons Huishoudelijk Reglement. Vragen hierover kunnen tot 3 dagen voor de vergadering per mail worden ingediend bij: secretariaat@yoganederland.nl.

Vragen over je inschrijving? Of lukt inschrijven niet?
De afgelopen week kregen we vragen van leden die problemen ondervonden bij het inschrijven. De oorzaak hiervan is dat de nieuwe website van VYN onderhanden is en nog niet alle gegevens van de huidige website synchroon lopen met de nieuwe omgeving. Heel vervelend. Onze excuses hiervoor. We werken er hard aan om dit te verbeteren.
Mocht inschrijven niet lukken, bijvoorbeeld bij een blokkering op je lidnummer of wanneer een bevestiging uitblijft, neem dan contact met ons op via congres@yoganederland.nl. We helpen je graag verder. Alle mensen die zich hebben ingeschreven, ontvangen op 13 mei een e-mail met hun programma en de aanmeldlink voor deelname aan het congres.

We verheugen ons op jullie komst 14 en 15 mei! Vergeet niet je snel in te schrijven!

This Post Has 4 Comments
 1. Goedenavond, ik heb mij net (19-4, 22.25 uur) aangemeld voor het Congres 2021, ik heb nog geen bevestiging ontvangen in mijn inbox, maar misschien volgt dat morgen nog?

  Fijne avond,
  Groet, Beata

  PS: wat een mooi en veelzijdig programma!! Heel veel zin in!! Erg leuk!

 2. Beste,

  Het lijkt erop dat het aanmeld formulier helemaal niet meer werkt. Ik kan achter mijn huisnummer geen “a” plaatsen, en als ik op “volgende” klik zie ik geen reactie. Ook de webbrowser toont geen “Vervolg” Mijn man vermoed dat er problemen met de java structuur zijn. Wellicht kan de ict persoon / web pagina beheerder hier naar kijken?

  Met vriendelijke groet,
  Evelien

Geef een reactie

Back To Top

Send this to a friend