Actie Vereniging Zelfstandigen Nederland

Actie Vereniging Zelfstandigen Nederland

Op Prinsjesdag presenteerde de regering haar financiële plannen. Als belastingmaatregelen werden onder andere gepresenteerd: het verhogen van de algemene heffingskorting en de arbeidskorting, samen met ongeveer 2000 euro. Dit is gunstig voor het inkomen van yogadocenten.

 

Eén van de voorgenomen maatregelen is echter ook het verlagen van de speciale belastingaftrek voor zelfstandig ondernemers met 1300 euro en het versneld afschaffen van deze aftrek. De Vereniging Yogadocenten Nederland ondersteunt het protest van de Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN) tegen de afbouw van de zelfstandigenaftrek. De VZN doet de volgende oproep die je kunt ondersteunen:


"Wij, zelfstandige ondernemers in Nederland, doen alles om de onderneming ook in slechte tijden te laten voortbestaan. Wij verwachten daarbij van de overheid geen tegenwerking, maar juist perspectief. 


Wij roepen kabinet en parlement op de voorgestelde versnelde afbouw van de zelfstandigenaftrek terug te draaien om ook de zelfstandige ondernemers te behoeden voor een koopkrachtval. De zelfstandigenaftrek zou juist ingezet moeten worden als fiscale ruimte voor duurzaam zelfstandig ondernemerschap." 


Ja, ik ben zelfstandig ondernemer en ik ondersteun deze oproep van harte
. Klik hier

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.