Actief zijn binnen de vereniging

Actief zijn binnen de vereniging

Bericht van onze voorzitter Gert Slob

De vereniging is volop in beweging. Elkaar ontmoeten, uitwisselen en van elkaar leren. De vereniging is een organisatie van en voor yogadocenten. Met elkaar zetten we yoga neer in Nederland. Het is fijn deel uit te maken van zo’n club. Er is momenteel volop ruimte voor nieuwe mensen binnen de vereniging.

 

 Voor de volgende klussen zoeken we mensen:

 

  • Schrijven van teksten voor de website.
  • Intervisie duidelijker zichtbaar maken binnen de vereniging.
  • Met een juridische blik kijken naar onze statuten en huishoudelijk reglement.
  • Verzamelen van verenigingsnieuws voor de digitale nieuwsbrief.
  • Mee-organiseren in de congrescommissie van evenementen, zoals het yoga-festival in Mennorode.
  • Samen met anderen uitvoering geven aan het communicatieplan.
  • Meedenken en mee-organiseren in de bijscholingscommissie: richting een nieuwe manier om bijscholen voor elk lid levend te houden.
  • Contact opnemen met verzekeraars om te gaan praten over het opnemen van vergoedingen voor yoga in hun aanvullende verzekering.

 

In overleg en in samenwerking met een bestuurslid of een commissielid ga je aan de slag met een afgebakende klus. Afhankelijk van wat nodig is en van wat jij wilt, gaat het om een klus van drie of meer uur per week gedurende enkele maanden of langer.  Vooraf maken we afspraken over een onkostenvergoeding.

 

Stuur een kort bericht naar voorzitter@yoganederland.nl Dan nemen Anja Wiersma of Gert Slob contact op voor een oriënterend gesprek over de klus waarvoor je belangstelling hebt.

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.