Adverteren bij de VYN in 2022

Adverteren bij de VYN in 2022

Belangrijke informatie voor adverteerders

 

Vierjaarlijks geeft de VYN een Nieuwsbrief Magazine uit die onder leden en yogascholen wordt verspreid. Daarnaast verstuurt de VYN tweemaandelijks digitale nieuwsbrieven. De digitale nieuwsbrief bestaat uit twee edities, de Nieuwsbrief Actueel en de Nieuwsbrief Bijscholingen en Specialisaties.

 

Jouw directe doelgroep bereiken via onze veelgelezen media? Lees hoe je bij de VYN kunt Adverteren.

 

Wijzigingen tarieven 2022 en nieuwe aanlevertool

 

  • Het bestuur heeft besloten om met ingang van 1 januari 2022 de tarieven voor adverteren in onze digitale nieuwsbrief 'Bijscholingen & Specialisaties te verhogen met € 2,50 per advertentie. Leden betalen in 2022 per advertentie € 15,00, niet-leden € 40,00. De advertenties staan aanvullend op onze website in het Overzicht Bijscholingen en Specialisaties tot de datum dat de activiteit start. Daarna worden ze verwijderd.
  • Het aanleveren van advertentiemateriaal geschiedt nu alleen nog via het daartoe bestemde advertentieformulier op onze website. De advertenties kunnen ook betaald worden via dit formulier. Alleen betaalde advertenties kunnen worden opgenomen.
  • Voor informatie neem gerust contact op met onze PR Commissie.

 

Documenten met informatie over adverteren

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in de www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.