Carpoolen naar het VYN Yogacongres

Carpoolen naar het VYN Yogacongres

Aanstaande vrijdag 13 en zaterdag 14 mei vindt het VYN Yogacongres 2022 plaats. We kijken ernaar uit!

 

De bereikbaarheid van de locatie met het OV is helaas niet ideaal. Wellicht kunnen we elkaar helpen door te carpoolen. Hiervoor hebben wij onderstaande links aangemaakt zodat je als deelnemer een carpoolplek kunt aanbieden. Dit kan zijn vanaf jouw woonplaats of misschien kom je op de route langs een NS Station in de buurt zoals Harderwijk, Nunspeet en of Apeldoorn waarvandaan mededeelnemers bij jou kunnen instappen. Of misschien wil je samen een taxi delen vanaf Nunspeet?

 

Let op. Er zijn twee links, een voor de vrijdag en een voor de zaterdag. Blijf je beide dagen? Dan kun je bijvoorbeeld een enkele reis aanbieden voor de heenweg in de link van vrijdag en voor de terugreis op zaterdag.

 

https://www.carpoolorganiser.com/event/yogacongres-vrijdag

https://www.carpoolorganiser.com/event/yogacongres-zaterdag

 

Tot ziens in het mooie, groene Elspeet!

 

Routebeschrijving naar Mennorode: https://www.mennorode.nl/nl/route/

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.