Commissie voor Bijscholen heeft nieuws

Commissie voor Bijscholen heeft nieuws

Een iets andere naam, dat valt jullie waarschijnlijk direct op. Qua letters is er niet zoveel veranderd maar het heeft een achterliggende gedachte. De bijscholingscommissie bestaat al lang en draagt zorg voor de kwaliteit van de erkende yogadocenten door bijscholing te stimuleren.

 

De commissie heeft daar een systeem voor opgezet met erkende bijscholingen en specialisaties en het toekennen en controleren van punten. Die controles vinden plaats sinds 2016. Tijdens een aantal brainstorms deze zomer heeft de commissie de balans opgemaakt van deze werkwijze. Met al het goede dat de aanpak heeft gebracht, vindt de commissie dat het tijd is om toe te gaan groeien naar een andere systematiek die ook wat breder gericht is op de professionele ontwikkeling van erkende yogadocenten in het algemeen.

 

Samen met het bestuur gaan we deze aanpak de komende tijd verder uitwerken. Op de korte termijn verandert er niets voor jullie; we zijn bezig met de controleronde 2016-2020 en die maken we eerst gewoon af, dit en volgend jaar. Het is ons streven om de nieuwe systematiek in 2023 te implementeren en uiteraard houden we jullie ook voor die tijd op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

We hebben ook een vacature in de commissie, dus mocht je interesse hebben dan vind je de informatie op de site bij het onderdeel vacatures. Uiteraard is iedereen welkom om te reageren. Maar omdat de commissie op dit moment uit zes vrouwen bestaat, nodigen we zeker ook onze mannelijke collega’s uit.

 

Met hartelijke groeten,
Commissie voor Bijscholen

 

Maaike Chavanu

Helga Klinkers

Ingrid Noy

Jon Hoven (notulist)

Anja Dekker (secretaris)

Anja Wiersma (voorzitter)

 

 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.