Dertien leden worden intervisiebegeleider

Dertien leden worden intervisiebegeleider!

We zijn heel bij om te melden dat dertien leden zich hebben aangemeld voor een training om intervisiebegeleider te worden. Voor deze groep komt een trainingsdag via Samsara. Hopelijk nog voor de zomervakanties en anders direct daarna.

 

Na die dag starten we de werving op om je aan te melden als deelnemer aan een intervisiegroep. We gaan zorgen voor landelijke spreiding, dus de reisafstand blijft beperkt. En dan kunnen we in het najaar echt starten met regionale VYN-intervisiegroepen! Hierover houden we je op de hoogte via de digitale nieuwsbrief en de website.

 

De intervisiegroepen zijn bedoeld voor VYN-leden, en worden gefaciliteerd en begeleid door VYN-collega's. Alles wordt (financieel) ondersteund vanuit de Vereniging.

 

Met dank aan iedereen die mee heeft gedaan met de poll over intervisie! 

Log in

Hier is de login plek waar jij als erkend yogadocent en lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland kunt inloggen voor extra informatie en het bijwerken van je bijscholingspunten, je gegevens in de zoekportal www.ikzoekeenyogadocent.nl en meer.

Staan je gegevens juist in het www.ikzoekeenyogadocent.nl zoekportal? Zo niet, log in en pas je gegevens aan. Check hier hoe je gevonden wordt.

Lukt inloggen niet, mail dan naar ledenadministratie@yoganederland.nl

Ik wil een nieuw wachtwoord

Inloggen is helaas op dit moment nog niet mogelijk.